Go Back   hwbot.org > Support > HWBOT internationalization

HWBOT internationalization Translations for hwbot.org

 
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-27-2012, 10:57
richba5tard's Avatar
richba5tard richba5tard is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belgium
Posts: 6,069
Blog Entries: 1
Default

Looking into it...
__________________
  #12  
Old 04-27-2012, 11:08
richba5tard's Avatar
richba5tard richba5tard is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belgium
Posts: 6,069
Blog Entries: 1
Default

Okay, there are two users with ± the same name, one called BLITZ and one Blitz. I renamed your account to "Aniket" and have scheduled a bugfix that when checking for existing user names it should be case insensitive.

See:
http://bugs.hwbot.org/browse/HWBOT-747
__________________
  #13  
Old 04-27-2012, 13:49
sumonpathak sumonpathak is online now
robo cop
 
Join Date: May 2010
Location: INDIA
Posts: 372
Send a message via Skype™ to sumonpathak
Default

thanks
one of them is from my team : http://hwbot.org/user/B%20L%20!%20T%20Z/
aniket's rename got mixed with the other
__________________
Quote:
Originally Posted by K404 View Post
I live in a delusion of a delusion, wrapped in a delusion, tainted by a delusion

Delu-ception.

i cant overclock
  #14  
Old 04-27-2012, 15:07
Aniket Aniket is offline
maintenance bot
 
Join Date: Apr 2012
Location: India
Posts: 22
Default

Thanks a lot guys!
My account has been recovered!
__________________
  #15  
Old 05-01-2012, 17:52
PAQd's Avatar
PAQd PAQd is offline
maintenance bot
 
Join Date: Oct 2012
Location: AUSTRALIA
Posts: 48
Arrow

Fred, I sent Massman a PM ealier in the day as my Bot log-in bounces out almost instantly when I enter. Happens on all different pages and randomly for the last 2 days. Very frustrating and prevents subs and info gathering as I cannot get logged in. Forums are fine.

Please help... Cheers,
__________________
  #16  
Old 05-01-2012, 18:23
richba5tard's Avatar
richba5tard richba5tard is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belgium
Posts: 6,069
Blog Entries: 1
Default

What do you mean with "bouncing out almost instantly"? You can log in but a few navigations later you are logged out again?
Or did you write an automated bot that scan HWBOT for info which now brake with the latest security additions?
__________________
  #17  
Old 05-02-2012, 03:17
PAQd's Avatar
PAQd PAQd is offline
maintenance bot
 
Join Date: Oct 2012
Location: AUSTRALIA
Posts: 48
Default

No, it simply pops up the screen as though all is good and log on is successful, but within 2-3 seconds it reverts back to the screen showing me as not logged in. It happens on the team page, home page, and submit score page (probably others as well??). Info gathering is simply manual searches within hardware.

Hope you can help Fred

Cheers,
__________________
  #18  
Old 05-02-2012, 13:40
PAQd's Avatar
PAQd PAQd is offline
maintenance bot
 
Join Date: Oct 2012
Location: AUSTRALIA
Posts: 48
Default

Still happening randomly and driving me bloody crazy!
__________________
  #19  
Old 05-03-2012, 17:25
richba5tard's Avatar
richba5tard richba5tard is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belgium
Posts: 6,069
Blog Entries: 1
Default

No time to test it right now. Can you reproduce it on the test environment: test.hwbot.org ?
__________________
  #20  
Old 05-05-2012, 03:37
PAQd's Avatar
PAQd PAQd is offline
maintenance bot
 
Join Date: Oct 2012
Location: AUSTRALIA
Posts: 48
Default

Tried numerous times on the test.hwbot page, and just as random - sometimes in, sometimes bounced back to log-in page????

On both test and standard pages in gets half way through "...redirecting" me to the new page and then bounces back as if nothing happenned. Randomly (75+% of the time) as I said.

When you have some time.....many thanks
__________________

Last edited by PAQd; 05-05-2012 at 03:41.
 


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 19:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright COLARDYN IT GCV 2004 - 2013