Go Back   hwbot.org > Overclocking & benchmarking > General hardware discussion

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-12-2012, 09:46
W1zzard W1zzard is offline
kitchen robot
 
Join Date: Aug 2007
Location: GERMANY
Posts: 11
Default

I think I found the problem with SLI detection under XP.

Please try this test build and feedback:
http://www.techpowerup.com/forums/sh...69#post2744369
Reply With Quote
  #12  
Old 10-12-2012, 09:51
Christian Ney's Avatar
Christian Ney Christian Ney is offline
I am the one that blocked your score!
 
Join Date: Apr 2010
Location: Geneva, Switzerland
Posts: 6,476
Send a message via Skype™ to Christian Ney
Default

Quote:
Originally Posted by W1zzard View Post
I think I found the problem with SLI detection under XP.

Please try this test build and feedback:
http://www.techpowerup.com/forums/sh...69#post2744369
Thanks W1z for fixing it so quickly
__________________
Memory reviews by TaPaKaH
Reply With Quote
  #13  
Old 10-12-2012, 13:39
chispy chispy is offline
transformer
 
Join Date: Feb 2007
Location: Puerto Rico, small island in the Caribbean ;)
Posts: 748
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by W1zzard View Post
I think I found the problem with SLI detection under XP.

Please try this test build and feedback:
http://www.techpowerup.com/forums/sh...69#post2744369
Thank you W1zzard , will try asap and report back , apretiated.

Kind regards: Angelo.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-12-2012, 14:30
chispy chispy is offline
transformer
 
Join Date: Feb 2007
Location: Puerto Rico, small island in the Caribbean ;)
Posts: 748
Default

**Update**


Now it is Fully working with this new version of GPUZ , it shows SLI enable and everything working and activated correctly. Tested quickly on my Asus P8Z77-V LK , will test on my Asus Maximus V later , thank you for the support and the fix so fast , apretiated. See attached screenshot of Windows XP x32bit with latest whql 306.81 installed , also tested quickly on W7 x64bit and its working correctly no problems at all on any of the OS and no more bugs to report , fixed.

Kind Regards: Angelo





Reply With Quote
  #15  
Old 10-13-2012, 13:57
cowgut cowgut is offline
grunt bot
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 139
Default

I had it happen on p67 + 580's as well as the older cards.
I stopped trying to fix it with different driver installs was getting me pissed at the time.

He he those cards look like fun angel

Thanks for the fix wiz
__________________

Last edited by cowgut; 10-13-2012 at 14:00.
Reply With Quote
  #16  
Old 10-13-2012, 14:43
chispy chispy is offline
transformer
 
Join Date: Feb 2007
Location: Puerto Rico, small island in the Caribbean ;)
Posts: 748
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by cowgut View Post
I had it happen on p67 + 580's as well as the older cards.
I stopped trying to fix it with different driver installs was getting me pissed at the time.

He he those cards look like fun angel

Thanks for the fix wiz
Hi Gino my good old friend ,indeed i got more fun with old cards than with the latest and newest cards , just volt mod add chilled water or LN2 and its a lot of fun even when they die on you ,take care bro.

Regards: Angelo
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright COLARDYN IT GCV 2004 - 2013