Go Back   HWBOT forum > Advanced overclocking > Volt modifications

Volt modifications Voltmod and IC database.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-20-2013
der8auer's Avatar
der8auer der8auer is offline
HWBot Staff & Forums Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Berlin
Posts: 3,425
Thanks: 223
Thanked 586 Times in 187 Posts
der8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to der8auer
Default vMod-requests and general discussions

Please use this thread if you need help and/or a new modification. Once a mod is confirmed we will move it to a seperate topic in the specific subforum (GPUs/MBs)
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2014
[GF]Duke [GF]Duke is offline
robo cop
 
Join Date: Jan 2010
Location: UNITED STATES
Posts: 247
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
[GF]Duke
Thumbs up

Anything for a GTX 690?

BTW very good idea to start this thread!
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 01-17-2014
Vivi Vivi is offline
HWBOT Staff
 
Join Date: May 2008
Location: SOUTH AFRICA
Posts: 1,329
Thanks: 4
Thanked 39 Times in 24 Posts
Vivi
Default

woooot coolest section!
__________________
Quote:
Originally Posted by SoF View Post
if I am not able to run sub 6.3s at 6.8ghz, I am not worthy to even screen it!


Reply With Quote
  #4  
Old 01-17-2014
Team.US's Avatar
Team.US Team.US is offline
maintenance bot
 
Join Date: Dec 2013
Location: United States
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Team.US
Default

what about an epower points section for if you find nice pcb power planes etc or if GPU controller or mem controller needs to modified for it to function
__________________
talktalktalktalktalktalktalktalktalktalktalktalkta lktalktalktalktalktalktalktalk
Reply With Quote
  #5  
Old 01-17-2014
der8auer's Avatar
der8auer der8auer is offline
HWBot Staff & Forums Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Berlin
Posts: 3,425
Thanks: 223
Thanked 586 Times in 187 Posts
der8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond reputeder8auer has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to der8auer
Default

Good idea! I will add an epower/zombie subforum later.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 01-17-2014
Dr4gon Dr4gon is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2014
Location: Germany
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dr4gon
Default

Request: A vMod for the GTX 570 (Gainward Phantom), and does this mean overvolting with hardware modification (cause I overVOLTED/-clocked my GPU already by ~ 0.040 mV @ plus ~ 100 MHz and ~ 0.060 mV @ ~ plus 120 MHz, both memory @ ~ 2000 MHz ) ?? o_O

So overvolted by Std. Gainward values, which are 1.013 mV @ 749 MHz core & 1951 MHz memory
to (using Gainward tool Expertool 2 v. 8.9g, but will update to current version tool 9.0 soon):

A: my normal OC gaming mode, for normal games: - - 1.050 mV @ 855 MHz core (1998 MHz memory)
B: my UBER mode (like AMD ), for UBER BF3 game: 1.075 mV @ 877 MHz core (same as above here ^)


Edit: added more information
__________________

Last edited by Dr4gon; 01-17-2014 at 20:23.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-17-2014
Dr4gon Dr4gon is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2014
Location: Germany
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dr4gon
Default

Updated my post above ^
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 01-29-2014
noxon's Avatar
noxon noxon is offline
maintenance bot
 
Join Date: May 2006
Location: Denmark
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
noxon
Default

I was wondering if anyone have the droop mod for Abit IC7-Max3?
Apparently i did all the other mods back then except droop.

Thanks
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 01-30-2014
riska riska is offline
robo cop
 
Join Date: Sep 2007
Location: DENMARK
Posts: 231
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 4 Posts
riska
Default

I have the pic here my freind
Reply With Quote
  #10  
Old 01-30-2014
noxon's Avatar
noxon noxon is offline
maintenance bot
 
Join Date: May 2006
Location: Denmark
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
noxon
Default

Quote:
Originally Posted by riska View Post
I have the pic here my freind
Thanks

Do you happen to have all of hipro5's mods?
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015