Go Back   HWBOT forum > HWBOT Information > HWBOT Software and Apps > HWBOT Unigine Heaven Benchmark

HWBOT Unigine Heaven Benchmark HWBOT's first own benchmark application using the Unigine Heaven engine ...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-27-2012
HowieWowie HowieWowie is offline
kitchen robot
 
Join Date: Aug 2011
Location: UNITED STATES
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
HowieWowie
Default you may not stop benchmarking while running

trying to run benchmarking on my TV screen Basic DX9 runs fine Extreme DX11 when it starts its in 1600x900 resolution so when I change it to 1365x768 to see full screen then it wont give me a score on benchmark because it cant quit during benchmark and it wont give a score in 1600x900 because my screen is not capable of it, how can I fix this problem I even tried reinstalling after uninstalling it
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2012
Massman's Avatar
Massman Massman is offline
In the distance
 
Join Date: Jul 2006
Location: Taipei
Posts: 22,579
Thanks: 808
Thanked 1,136 Times in 557 Posts
Massman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Massman
Default

Change your monitor.
__________________
Where courage, motivation and ignorance meet, a persistent idiot awakens.

For all HWBOT community related questions, contact Christian Ney or Websmile. For any other questions, contact me at pieter@hwbot.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-27-2012
HowieWowie HowieWowie is offline
kitchen robot
 
Join Date: Aug 2011
Location: UNITED STATES
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
HowieWowie
Default it works

thanks
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2012
SoF's Avatar
SoF SoF is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,076
Thanks: 21
Thanked 33 Times in 18 Posts
SoF is infamous around these partsSoF is infamous around these parts
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Change your monitor.
massman you ol' nub...he must change his TV to something better

It is "HD-ready crap"

Last edited by SoF; 09-28-2012 at 19:04.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-28-2012
zeneffect zeneffect is offline
robo cop
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hooverville
Posts: 375
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 5 Posts
zeneffect
Default

alternatively, you can watch a black screen with "input out of range" until the benchmark completes.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 09-28-2012
GENiEBEN's Avatar
GENiEBEN GENiEBEN is offline
Never send a human to do a machine's job.
 
Join Date: Nov 2009
Location: UK
Posts: 3,111
Thanks: 21
Thanked 68 Times in 40 Posts
GENiEBEN
Default

Quote:
Originally Posted by HowieWowie View Post
trying to run benchmarking on my TV screen Basic DX9 runs fine Extreme DX11 when it starts its in 1600x900 resolution so when I change it to 1365x768 to see full screen then it wont give me a score on benchmark because it cant quit during benchmark and it wont give a score in 1600x900 because my screen is not capable of it, how can I fix this problem I even tried reinstalling after uninstalling it
I can help you, as long as you dont run SLI/CFX. PM me.
__________________
www.deusex.uk
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015