Go Back   HWBOT forum > HWBOT Information > HWBOT Software and Apps > HWBOT Unigine Heaven Benchmark

HWBOT Unigine Heaven Benchmark HWBOT's first own benchmark application using the Unigine Heaven engine ...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 09-07-2010
Massman's Avatar
Massman Massman is offline
In the distance
 
Join Date: Jul 2006
Location: Taipei
Posts: 22,579
Thanks: 808
Thanked 1,136 Times in 557 Posts
Massman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Massman
Default

It should give you the possibility to choose the path, no?
__________________
Where courage, motivation and ignorance meet, a persistent idiot awakens.

For all HWBOT community related questions, contact Christian Ney or Websmile. For any other questions, contact me at pieter@hwbot.org.
Reply With Quote
  #22  
Old 09-07-2010
dafreak dafreak is offline
kitchen robot
 
Join Date: Mar 2010
Location: MALAYSIA
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
dafreak
Default

yes, that's all, i can only change where it installs.

but only 3 things appear in the folder: benchmark.exe, gpu-z & uninstall
__________________
Reply With Quote
  #23  
Old 09-07-2010
dafreak dafreak is offline
kitchen robot
 
Join Date: Mar 2010
Location: MALAYSIA
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
dafreak
Default

well, had to separately install

got it to run
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 09-08-2010
DanutzuAC DanutzuAC is offline
maintenance bot
 
Join Date: Oct 2009
Location: ROMANIA
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DanutzuAC
Default

I will make time to submit under the Win7 to see if it`s work. Under XP sp2/sp3 no chance for me.
__________________
Reply With Quote
  #25  
Old 09-09-2010
voidn voidn is offline
construction bot
 
Join Date: Jul 2009
Location: UNITED STATES
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
voidn
Default

i7 920
x58-ud5
gtx 480
win 7 64-bit

I ran the full install. Using the old 197 drivers. The bench ran fine.
http://hwbot.org/community/submissio....56_dx11_marks

Installed 257.15 drivers and now I get a dx11 error after the bench runs 100%. I reinstalled heaven and dx11, no change.
__________________
Reply With Quote
  #26  
Old 09-09-2010
Massman's Avatar
Massman Massman is offline
In the distance
 
Join Date: Jul 2006
Location: Taipei
Posts: 22,579
Thanks: 808
Thanked 1,136 Times in 557 Posts
Massman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Massman
Default

Did you download the latest DX redist? (although the full version should already have the right one)
__________________
Where courage, motivation and ignorance meet, a persistent idiot awakens.

For all HWBOT community related questions, contact Christian Ney or Websmile. For any other questions, contact me at pieter@hwbot.org.
Reply With Quote
  #27  
Old 09-09-2010
voidn voidn is offline
construction bot
 
Join Date: Jul 2009
Location: UNITED STATES
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
voidn
Default

I only used the one included in the Full download. I'll try that next time.

I might have forgot to turn off physx. Any chance that would trigger a generic error before I got a score?
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 09-15-2010
voidn voidn is offline
construction bot
 
Join Date: Jul 2009
Location: UNITED STATES
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
voidn
Default

I re-ran it last night w/ June 2010 dx11 redist and got the same DX11 error. Tried the new 260 drivers (phsyx off), same error. Ran 197's again and it worked.
__________________
Reply With Quote
  #29  
Old 09-19-2010
Massman's Avatar
Massman Massman is offline
In the distance
 
Join Date: Jul 2006
Location: Taipei
Posts: 22,579
Thanks: 808
Thanked 1,136 Times in 557 Posts
Massman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura aboutMassman has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Massman
Default

Okay, weird.

What system you have there? I'll see if I can set up something similar and re-create the issue.
__________________
Where courage, motivation and ignorance meet, a persistent idiot awakens.

For all HWBOT community related questions, contact Christian Ney or Websmile. For any other questions, contact me at pieter@hwbot.org.
Reply With Quote
  #30  
Old 09-22-2010
Q56_Monster Q56_Monster is offline
grunt bot
 
Join Date: Jun 2009
Location: Philadelphia Area, USA
Posts: 145
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Q56_Monster
Default

Hey Massman,

Any reason our Heaven submissions keep disappearing. I don't have any personal notifications that there are problems with the scores...they just disappear. Evga Enthusiast team mates SniperOZ and Johnksss have the same problem. The current submissions are old, our newest ones in the past week are gone.

Thanks!
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015