Go Back   HWBOT forum > Overclocking & benchmarking > General overclocking

General overclocking All things overclocking that doesn't anywhere else

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-13-2017
Nicklas0912's Avatar
Nicklas0912 Nicklas0912 is offline
construction bot
 
Join Date: Feb 2009
Location: Denmark
Posts: 85
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Nicklas0912
Default nvidiaInspector LOD +3 Max? Bypass.

Hello.

Any one here know how to bypass the +3 LOD max on nvidiaInspector ?
Did it back in the days, but forgot how.

tried Version 1.9.7.6 / 1.9.7.1

Thanks.
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2017
topyoyoguybest topyoyoguybest is offline
maintenance bot
 
Join Date: Dec 2016
Location: United States
Posts: 26
Thanks: 13
Thanked 9 Times in 7 Posts
topyoyoguybest
Default Re: nvidiaInspector LOD +3 Max? Bypass.

I think this has what you need:

http://forum.hwbot.org/showthread.php?t=82503
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-13-2017
Strong Island's Avatar
Strong Island Strong Island is offline
transformer
 
Join Date: Oct 2013
Location: United States
Posts: 974
Thanks: 344
Thanked 223 Times in 156 Posts
Strong Island
Default Re: nvidiaInspector LOD +3 Max? Bypass.

Quote:
Originally Posted by Nicklas0912 View Post
Hello.

Any one here know how to bypass the +3 LOD max on nvidiaInspector ?
Did it back in the days, but forgot how.

tried Version 1.9.7.6 / 1.9.7.1

Thanks.
take this and replace the one in inspector folder

https://drive.google.com/open?id=0B-...0JkOUJZbE5LVUU
__________________
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Strong Island For This Useful Post:
Mr.Scott (05-13-2017), Nicklas0912 (05-13-2017)
  #4  
Old 05-13-2017
Nicklas0912's Avatar
Nicklas0912 Nicklas0912 is offline
construction bot
 
Join Date: Feb 2009
Location: Denmark
Posts: 85
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Nicklas0912
Default Re: nvidiaInspector LOD +3 Max? Bypass.

Quote:
Originally Posted by Strong Island View Post
take this and replace the one in inspector folder

https://drive.google.com/open?id=0B-...0JkOUJZbE5LVUU
Thanks it worked!
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2017
jpmboy's Avatar
jpmboy jpmboy is offline
grunt bot
 
Join Date: Oct 2013
Location: United States
Posts: 117
Thanks: 19
Thanked 25 Times in 18 Posts
jpmboy
Default Re: nvidiaInspector LOD +3 Max? Bypass.

Quote:
Originally Posted by Nicklas0912 View Post
Hello.

Any one here know how to bypass the +3 LOD max on nvidiaInspector ?
Did it back in the days, but forgot how.

tried Version 1.9.7.6 / 1.9.7.1

Thanks.
on any version of NVI you can enter the functional max for LOD by typing in the hex value directly into the dropdown field without selecting any of the presets.

0x000000F0 or 0x00000190
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015