Go Back   HWBOT forum > >

HWBOT Software and Apps Forum dedicated to HWBOT software (-related) topics


User Tag List

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 1 Week Ago
curseddiamond curseddiamond is offline
kitchen robot
 
Join Date: Feb 2017
Location: Long Beach, CA USA
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
curseddiamond
Default HPET can be enabled by following command: bcdedit /set useplatformclock yes

can anyone help me get this running?
__________________
Reply With Quote
  #2  
Unread 1 Week Ago
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 3,912
Thanks: 847
Thanked 952 Times in 569 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: HPET can be enabled by following command: bcdedit /set useplatformclock yes

Like said at support ticket, run command prompt as administrator (You can find this at accessories or windows tools of the operating system), type the command (bcdedit /set useplatformclock yes) and hit enter, then reboot and it works
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HPET can be enabled by following command: bcdedit /set useplatformclock yes curseddiamond Support 1 1 Week Ago 23:46


All times are GMT +1. The time now is 17:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015