Go Back   HWBOT forum > Support > Support

Support Support requests like adding hardware or bugs can be reported here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4 Weeks Ago
gotohell gotohell is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2016
Location: Ukraine
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gotohell
Default 500 error

I hate it. Fix please.


http://rgho.st/private/7T6HzGDhT/0b3...b296dbd07ba4d7
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 4 Weeks Ago
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,587
Thanks: 1,015
Thanked 1,369 Times in 749 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: 500 error

We cannot fix a problem you cause - either your screenshot or your rig picture are too big, on verification files this can also be the integrated screenshot (res too high or file to big bc of unstable settings)
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 4 Weeks Ago
gotohell gotohell is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2016
Location: Ukraine
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gotohell
Default Re: 500 error

Quote:
Originally Posted by websmile View Post
We cannot fix a problem you cause - either your screenshot or your rig picture are too big, on verification files this can also be the integrated screenshot (res too high or file to big bc of unstable settings)
Damn bro, its 400-600 kByte (for main screen) and 2MB-4MB for another photo.

The error occurs when a 10KB file is downloaded. (aquamark)
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 4 Weeks Ago
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,587
Thanks: 1,015
Thanked 1,369 Times in 749 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: 500 error

10KB is much too small for a valid aquamark file, but 2MB is too big for rig picture or discrete screenshot. Try to downsize this a bit.
P.S. you can send the file to michael@hwbot.org so I can check it
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 3 Weeks Ago
gotohell gotohell is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2016
Location: Ukraine
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gotohell
Default Re: 500 error

Quote:
Originally Posted by websmile View Post
10KB is much too small for a valid aquamark file, but 2MB is too big for rig picture or discrete screenshot. Try to downsize this a bit.
P.S. you can send the file to michael@hwbot.org so I can check it
check
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 3 Weeks Ago
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,587
Thanks: 1,015
Thanked 1,369 Times in 749 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: 500 error

I checked and tried to upload it and got same result like you, 5MB is huge file above the limit. This happens sometimes, mostly if you bench and screen at high resolution or something goes wrong at normal settings
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 3 Weeks Ago
gotohell gotohell is offline
kitchen robot
 
Join Date: Jan 2016
Location: Ukraine
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
gotohell
Default Re: 500 error

Quote:
Originally Posted by websmile View Post
I checked and tried to upload it and got same result like you, 5MB is huge file above the limit. This happens sometimes, mostly if you bench and screen at high resolution or something goes wrong at normal settings
What about aquamark file??
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 3 Weeks Ago
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,587
Thanks: 1,015
Thanked 1,369 Times in 749 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: 500 error

The aquamark file is the problem, it has 5,01MB - the screenshot of 3d2000 you sent is easily submittable if you want to use the result
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: USB Device Over Current Status Detected Sporrdig Skylake/Kaby Lake/Coffee Lake (-X) (Z170/Z270/Z370/X299) OC 9 2 Weeks Ago 16:54
Upload Error eernissejeremiah Submission & member moderation 1 06-22-2017 18:44
Error message when submitting. Infuriare Submission & member moderation 2 06-13-2017 23:01
No points last submissions & Error TheRedBaron Support 1 03-06-2017 08:32
HWBot Prime upload error - tomcat Azza HWBOT Software and Apps 1 02-10-2017 10:45


All times are GMT +1. The time now is 04:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015