Go Back   HWBOT forum > Support > Support

Support Support requests like adding hardware or bugs can be reported here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-05-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Motherboard model not showing correctly

Hi,
Even though I select the correct motherboard model when I submit, it does not display correctly in the submission itself. Hoping its just bug in the database, should be easy fix






Other x299 boards are showing correctly.






Thanks
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Bump
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Re: Motherboard model not showing correctly

I am not sure who to contact about this.

[MENTION=47]Massman[/MENTION] can you help?
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 10-20-2017
Strunkenbold Strunkenbold is offline
robot overlord
 
Join Date: Apr 2009
Location: GERMANY
Posts: 1,369
Thanks: 158
Thanked 338 Times in 259 Posts
Strunkenbold is on a distinguished road
Default Re: Motherboard model not showing correctly

To my knowledge its expected behavior, Gigabyte and Asus are Sponsors, so their current gen boards receive some more attention. I try to get a response from Massman though...
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 10-20-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Quote:
Originally Posted by Strunkenbold View Post
To my knowledge its expected behavior, Gigabyte and Asus are Sponsors, so their current gen boards receive some more attention. I try to get a response from Massman though...
Thanks for the response. I understand if there isn't a manufacturer logo for companies who are not sponsors. However would it be possible to list just the correct motherboard model?
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 10-24-2017
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,576
Thanks: 1,010
Thanked 1,357 Times in 746 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Did you try another browser? Seems this is no hwbot problem. For me I first have vendor, then chipset and then model tab for mainboard, plus cooling. I see no chipset or vendor tab at your form you posted. My MOCF is shown 100% correctly at my subs if I dial it in, we do not!!!!!!! supress database information because someone is not sponsor, seems we just do not show the company but the model. I just edited one of my subs
websmile`s 3DMark06 score: 24416 marks with a Radeon HD 3850 256MB
__________________

Last edited by websmile; 10-24-2017 at 21:23.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-25-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Re: Motherboard model not showing correctly

I use google chrome on everything. I have not tested other browsers but I sure can. Which browser do you use??

I just tried editing one of my MOCF submissions (with chrome still) and I don't have option to select chipset or vendor for mobo info. Only mobo model and cooling.

Thanks

Edit: Just tried using IE 11, same results as chrome.
__________________

Last edited by bigblock990; 10-25-2017 at 14:10.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-25-2017
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,576
Thanks: 1,010
Thanked 1,357 Times in 746 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Firefox - maybe it is bc of my mod options, but normally I have not much difference on this
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 10-26-2017
bigblock990's Avatar
bigblock990 bigblock990 is offline
construction bot
 
Join Date: Nov 2015
Location: United States
Posts: 94
Thanks: 57
Thanked 47 Times in 28 Posts
bigblock990
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Tried on firefox with same results as chrome and IE.

First pic, I tried editing old submission from MOCF. I do not see vendor or chipset fields like you have mentioned. Second pic shows mobo model not shown in actual submission. Third pic I tried creating new submission with firefox to see if extra options appeared for mobo section, and they did not.

Thanks






__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 10-26-2017
websmile's Avatar
websmile websmile is offline
HWBOT Forum Administrators
 
Join Date: Mar 2008
Location: GERMANY
Posts: 4,576
Thanks: 1,010
Thanked 1,357 Times in 746 Posts
websmile will become famous soon enoughwebsmile will become famous soon enough
Send a message via ICQ to websmile
Default Re: Motherboard model not showing correctly

Send an email to massman, maybe he can explain or change this
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[AT] GIGABYTE to Launch the X399 Designare EX: An AMD Motherboard Supporting Thunderbolt 3 add-in Cards hwbotrss Tech News RSS 0 09-19-2017 20:11
[AT] GIGABYTE Joins AM4 Mini-ITX Club with GA-AB350N-Gaming Wi-Fi Motherboard hwbotrss Tech News RSS 1 07-03-2017 22:22
[AT] MSI Announces the Z270 GODLIKE GAMING Motherboard hwbotrss Tech News RSS 0 05-25-2017 03:30
[AT] Upcoming LGA3647 Skylake Xeons: A Tyan 2P Skylake-SP Motherboard Leaked hwbotrss Tech News RSS 0 04-17-2017 14:10
[AT] Corsair’s Bulldog 2.0 Gets Kaby Lake-Compatible Z270 Motherboard, New Cooler hwbotrss Tech News RSS 0 01-11-2017 15:40


All times are GMT +1. The time now is 07:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015