Go Back   HWBOT forum > Overclocking & benchmarking > Intel CPU Overclocking > Ivy Bridge (Z77) OC

Ivy Bridge (Z77) OC To 7Ghz and beyond!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-08-2012
BenchBros's Avatar
BenchBros BenchBros is offline
robo cop
 
Join Date: Jun 2008
Location: GERMANY
Posts: 389
Thanks: 13
Thanked 18 Times in 17 Posts
BenchBros is on a distinguished road
Default Ivy Bridge Windows XP Turbo Mode troubles

Hey guys,

i7-3770K
ASUS M5G - 1204 BIOS
4 GB PCS Memory
and so on.

Never had a Problem with this setup, but now we reinstalled Windows XP SP3 and we did not get the Turbo-Mode working.

BIOS Shows all things correct, Windows 7 shows all correct. But XP runs just with 1600 MHz never mind if load or not. And no it is not a 'monitoring' problem because performance suxx too.

Did anyone has a fast hint for us? :/

: Ok, it was a CPU trouble, dirty pin made our CPU throttle.

Last edited by BenchBros; 09-08-2012 at 12:19.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-08-2012
jurek jurek is offline
robo cop
 
Join Date: Feb 2008
Location: POLAND
Posts: 214
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jurek
Default

dirty pin? than was it a mobo problem
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015