Go Back   HWBOT forum > >

HWBOT Development: bugs, features and suggestions Suggest new or discuss existing features.


User Tag List

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 3 Weeks Ago
Alan_Alberino's Avatar
Alan_Alberino Alan_Alberino is offline
grunt bot
 
Join Date: Aug 2012
Location: Argentina
Posts: 196
Thanks: 49
Thanked 52 Times in 28 Posts
Alan_Alberino
Send a message via Skype™ to Alan_Alberino
Default Team banner bug at personal profile

Tried to put a team banner and then deleted it, but now it shows the text "team banner" and the symbol that the image doesn't exist, instead of not showing nothing like it should...

When I'm editing my profile, if I put preview it dissapears, but appears again when I save change...

Here you have a pic of what I'm saying:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	team banner bug.jpg
Views:	35
Size:	26.3 KB
ID:	5381  
__________________

Last edited by Alan_Alberino; 3 Weeks Ago at 23:25.
Reply With Quote
  #2  
Unread 2 Days Ago
gavbon gavbon is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2011
Location: UNITED KINGDOM
Posts: 284
Thanks: 144
Thanked 79 Times in 34 Posts
gavbon
Default Re: Team banner bug at personal profile

Quote:
Originally Posted by Alan_Alberino View Post
Tried to put a team banner and then deleted it, but now it shows the text "team banner" and the symbol that the image doesn't exist, instead of not showing nothing like it should...

When I'm editing my profile, if I put preview it dissapears, but appears again when I save change...

Here you have a pic of what I'm saying:

I have that issue too

Would love it fixed myself :P
__________________


Best Thermal Paste 2017 Comparison - https://play3r.net/reviews/cooling/t...al-paste-2017/
YouTube Channel - https://www.youtube.com/play3ryt
Reply With Quote
  #3  
Unread 2 Days Ago
Alan_Alberino's Avatar
Alan_Alberino Alan_Alberino is offline
grunt bot
 
Join Date: Aug 2012
Location: Argentina
Posts: 196
Thanks: 49
Thanked 52 Times in 28 Posts
Alan_Alberino
Send a message via Skype™ to Alan_Alberino
Default Re: Team banner bug at personal profile

Quote:
Originally Posted by gavbon View Post
I have that issue too

Would love it fixed myself :P
Add this at custom CSS

#profile #userbanner {
display: none;
}
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASUS Z170 non-k unlock elmor Elmor's Lab 97 4 Days Ago 14:39
[AT] GIGABYTE Quietly Launches Low Profile GeForce GTX 1050, 1050 Ti Graphics Cards hwbotrss Tech News RSS 0 01-10-2017 23:10
[Rehwolution] FIFA 17: disponibili gli attaccanti del Team of the Year hwbotrss Tech News RSS 0 01-10-2017 11:00
Team logo and OC eSports 12AX7 Support tickets 1 12-31-2016 04:46


All times are GMT +1. The time now is 15:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright HWBOT 2004 - 2015